Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Avem marfă nouă în playlist-ul Radio ZU, 5 piese nou-nouțe care se vor auzi de astăzi pe frecvența ta preferată.

 

Uite despre ce e vorba:
 
Billie Eilish – „Birds Of A Feather”
 
Billie Eilish și-a surprins fanii cu o piesă de dragoste, „Birds Of A Feather”. Melodia este inclusă pe albumul „Hit Me Hard And Soft” al artistei și tema muzicală din teaser-ul serialului Heartstopper, sezonul 3, o comedie romantică pe care o poți urmări pe Netflix.
 

Coldplay ft Little Simz, Burna Boy, Elyanna & TINI – „We Pray”
 
O colaborare inedită a trupei Coldplay cu „We Pray” cu rapperul britanic Little Simz, cântăreața nigeriană Burna Boy, cântăreața de origine palestiniană Elyanna și cântăreața argentiniană Tini. Piesa a fost lansată pe 23 august 2024, fiind al doilea single de pe viitorul album al trupei Coldplay, „Moon Music”
 

JO – Să curgă șampania
 
În fiecare an, de ziua ei, JO lansează o piesă nouă. Anul acesta, JO și-a aniversat ziua de naștere alături de prieteni și familie și a oferit fanilor ei în dar piesa „Să curgă șampania”.

Am scris această piesă pentru mine și pentru toți cei care nu au uitat că puterea, iubirea și frumusețea rămân în sufletul lor chiar și după ce au trecut prin momente grele. Este un imn al rezilienței, dedicat tuturor sufletelor puternice care au reușit să treacǎ peste dureri și dezamǎgiri”, a declarat JO.
 
 
Mira & Florian Rus – Inca Ne Iubim
 
„Străzile din București”, prima colaborare dintre MIRA și florianrus a devenit rapid coloana sonoră a celor mai frumoase povești de iubire din viața voastră, fie ele deja scrise sau încă în formare. Cei doi artiștii continuă povestea cu „Încă ne iubim”, o piesă care confirmă că sufletele pereche nu sunt doar un mit. Cu versuri care ating cele mai adânci corzi ale sufletului și o sensibilitate ce te face să retrăiești cele mai intense emoții, această melodie este exact ceea ce ai nevoie pentru a însoți fiecare moment special de iubire din viața ta. Enjoy!
 

Tiesto & Alana Springsteen – Hot Honey
 
Alana Springsteen, considerată de revista People viitorul „muzicii country” colaborează cu Tiesto și lansează împreună piesa „Hor Honey”.
 
„Alana are o voce incredibilă, care este tocmai textura de care avea nevoie această melodie. Acesta este un sunet diferit pentru mine, dar îmi place să explorez și să mă inspir din toate genurile diferite atunci când fac muzică dance” a declarat Tiesto.
 

Care dintre aceste piese este preferata ta?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate