Live

NOUTĂȚI

Evadare în paradis cu “About U” - Sasha Lopez & Andrei Ursu

Evadare în paradis cu “About U” - Sasha Lopez & Andrei Ursu

Fii pregătit să simți vibe-ul alături de Sasha Lopez și Andrei Ursu în noua lor piesă “About U”.



Această piesă îmbină armonios melodii de chitară lejere cu o atmosferă relaxantă, de vacanță, transportând ascultătorii pe plaje însorite și în momente pline de bucurie. Ritmurile suave și groove-urile contagioase fac din “About U” coloana sonoră perfectă pentru petreceri cu prietenii sau pentru a te bucura de o zi însorită în aer liber. Cu energia sa vibrantă și refrenele captivante, “About U” te invită să îmbrățișezi vibrațiile relaxante și să lași muzica să te poarte departe. Intră în această călătorie sonoră și bucură-te de fiecare clipă!

Piesa a fost scrisă de Andrei Ursu și produsă de Andrei Comaroni și Sasha Lopez.

Cunoscut și sub numele de Serge, Sasha Lopez este celebru pentru mega-hit-ul său “All My People”, care a obținut licențe în întreaga lume. Hitul său a dominat topurile muzicale din Spania, Canada, Bulgaria, America de Sud și din multe alte colțuri ale lumii. De asemenea, a ajuns în top cinci în clasamentele din Germania, Austria, Elveția, Israel și pe locul #1 în Dance Chart în Japonia, câștigând discuri de aur în Canada, Spania, Chile, Slovenia, Croația și Japonia. Următoarele sale single-uri, “Everybody Feels Alright” și “Weekend”, au continuat aceeași traiectorie de succes, depășind granițele României. În colaborare cu Misha Miller, single-ul “Smoke Me” a ocupat locul #1 în topurile Shazam din România, Bulgaria, Turcia și altele, strângând peste 10 milioane de vizualizări și 1.000.000 de stream-uri în doar o lună.

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu "Amore". În 2023, artistul a lansat primul său album: “Fiesta’23 ”, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi. ,,Cântece de Inimă" promite să fie un capitol memorabil în cariera sa, continuând să câștige inimile ascultătorilor cu melodiile sale sincere și autentice. Ultima sa colaborare alături de Theo Rose, pentru piesa ,,Noaptea ne fură iubiri”, a stat timp de 21 săptămâni în top 10 cele mai difuzate piese de la radio, atingând poziția #1. De asemenea, a lansat recent EP-ul „VANILLA BOY”, consolidându-și astfel statutul de artist de succes pe scena muzicală românească.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate