Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlistul ZU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlistul ZU

Hiturile se ascultă la ZU! Playlistul ZU s-a updatat cu 4 piese noi. Ascultă-le, aici!
 

Paharul sus pentru muzica nouă și bună, pentru fiecare ascultător alături de care ne petrecem ziua împreună! Cheers și pentru noua piesă a lui Nicole Cherry în colaborare cu Puya, care de azi e în heavy rotation pe ZU: „Paharul sus”.
 
De asemenea, și The Motans se bucură de o nouă colaborare cu Delia, pentru piesa care s-a auzit live și în avanpremieră la ZU: „Tu O’clock”. O piesă caldă, care transmite multă emoție, la fel ca celelalte două hituri pentru care The Motans și Delia au colaborat: „Weekend” (2017) și „Rămâi” (2019). O piesă care se aude de azi pe ZU! 
 
O altă piesă nouă în playlist e „Houdini” și vine de la artista care a fost nominalizată de curând la Premiile Grammy – Dua Lipa. 
 
Alina Eremia vine la Marea Unire ZU 2023, iar până atunci te poți bucura de noul ei hit care a intrat în playlist la noi: „Nu Te Mai Aștept”. Artista spune despre noua ei piesă că „e de simțit și atât”. Așa că hai să dăm play la feelings!
 
 
Alina Eremia – Nu Te Mai Aștept

Dua Lipa - Houdini 



Nicole Cherry & Puya – Paharul Sus



The Motans & Delia – Tu O’clock

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate