Live

NOUTĂȚI

Cleopatra Stratan aduce în playlist-uri primul său single din 2024: „M-ai îndrăgostit"

Cleopatra Stratan aduce în playlist-uri primul său single din 2024: „M-ai îndrăgostit"

Cleopatra Stratan începe anul 2024 cu o piesă aparte ce va cuceri inimile ascultătorilor. „M-ai îndrăgostit" este un amestec sublim de versuri sensibile puse pe acorduri muzicale ce vor stârni emoții profunde și vor conecta oamenii într-un mod unic.


Cu o maturitate vocală și artistică evidentă în „M-ai îndrăgostit", Cleopatra Stratan continuă să-și spună povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiește, iar muzica și versurile poartă semnătura artistei alături de Edward Sanda.
 
 

„«M-ai îndrăgostit» este una dintre piesele mele preferate și cu siguranță are cel mai frumos videoclip pe care l-am avut vreodată! Este despre cei care se îndrăgostesc și care vor să fie iubiți, despre acel sentiment puternic și unic după care tânjesc toți. Videoclipul ecranizează intensitatea sentimentelor la nivel «spațial». Îi mulțumesc soțului meu, Edward, pentru piesa asta superbă și, desigur, lui Silviu Mîndroc pentru imaginea videoclipului!", povestește Cleopatra.
 
Artista a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. În anul 2009, Cleopatra este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea”, „Dragoste, vă rog” (alături de Edward Sanda) și „Cel puțin o veșnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea” și „Vremea de iubit” (alături de Edward Sanda).
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate