Live

NOUTĂȚI

ADDA a lansat piesa „M-ai iubit cândva”, alături de un videoclip inedit

ADDA a lansat piesa „M-ai iubit cândva”, alături de un videoclip inedit

Piesa nouă si culoare nouă de la ADDA. Artista tocmai a lansat „M-ai iubit candva”, alături de un videoclip inedit, care te trece prin toate starile.


Videoclipul noului single semnat ADDA - „M-ai iubit cândva” e melancolic, dar are și puțin umor. Toate sub amprenta arămiului.

ADDA adoră culorile și își dorește de mult timp să experimenteze și să se lase inspirată de ele. Conceptul a prins culoare în luna septembrie, când ADDA a lansat „Sună-mă”, o piesă despre femeile care iubesc, dar nu uită să se iubească și pe ele. În acest videoclip, albastrul a fost culoarea care a conturat povestea.

De data aceasta, „M-ai iubit cândva” este despre acceptare, iertare, respect și amintirile frumoase care rămân după o despărțire.

ADDA își propune să lanseze în total 12 piese care să reprezinte 12 culori, diferite ca stil și nuanță.

Dupa ce asculți și simți piesa „M-ai iubit cândva”, rămâne o singura întrebare: Oare, oare, ce culoare urmează?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate