Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

În playlist-ul Radio ZU și-au făcut loc 4 piese nou-nouțe.  De astăzi, te poți bucura de ele pe frecvența ta preferată.

 
 
Ami – „Interstelar”
 
„Interstelar” vorbește despre iubire în toate formele ei – pentru o persoană, pentru muzică, pentru libertate. Cu fiecare vers, AMI creează o atmosferă onirică, invitându-ne să explorăm emoții profunde care ne conectează și ne ajută să găsim sens chiar și în momentele cele mai dificile. Piesa este despre evadare, regăsire și căutarea liniștii interioare
 

Mario Fresh – „Nu plânge”
 
În cea mai nouă piesă a sa, „Nu plânge”, Mario Fresh ne invită să explorăm suferința printr-o călătorie muzicală emoțională profundă. Piesa pătrunde în labirintul durerii, reflectând trăirile intense pe care le aduce o iubire pierdută.
 

The Motans – „Viitorul sună bine”
 
Piesa este o reflecție despre cum, ca oameni, aspirăm mereu la un viitor mai luminos decât prezentul, dar ne amintim că fiecare pas contează și că schimbările pozitive nu se întâmplă peste noapte. 
 

The Weeknd – „Dancing In The Flames”
 
„Dancing In Flames” este primul single de pe noul album al artistului, "Hurry Up Tomorrow". Melodia continuă povestea începută cu "Dawn FM" şi "After Hours". Ca fapt divers, videoclipul piesei a fost filmat integral cu telefonul mobil.
 

Care dintre aceste piese este preferata ta?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate