Live

NOUTĂȚI

Mihai Morar: „Dau un podcast pentru 11 copii și o casă a lor. Ajută-mă să o construim”!

Mihai Morar: „Dau un podcast pentru 11 copii și o casă a lor. Ajută-mă să o construim”!

Azi îl sărbătorim pe colegul nostru, Mihai Morar. Pe Mihai - om. Pe Mihai - fain și simplu. Pe Mihai - emoție. Pe Mihai - stare.
Pe Mihai - camarad. Pe Mihai - prieten.


La mulți ani, Mihai! În fiecare zi să strălucești și să continui să ne scrii în suflete povești! 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)


„Mâine fac 43 de ani și, uitându-mă cu uimire la aceste 20 poze de aseară de la Ateneul Român, am sentimentul nu doar că îi fac, dar că îi și împlinesc. Găsesc că e o vârstă împlinită. Iar ceea ce o împlinește sunt oamenii...Spun că împlinesc 43 de ani, nu doar că  îi fac, și pentru că simt că sunt pe drumul de a găsi în mine acel ceva esențial despre care povestea aseară la Ateneu doamna profesor Lavinia Barlogeanu. Acel ceva esențial care te face să nu îți mai dorești să fii că alții, să faci că alții, să devii ca alții. Nu "mă iubesc așa cum sunt". Sunt așa cum mă iubesc.(...) Săptămânile trecute, am trecut printr-o cumpănă (normal, sunt balanță). Și mă întrebam serios dacă să mai continuăm aceste întâlniri ale comunității. Că prea face toată lumea asta acum, e o inflație, ce pot aduce eu în plus etc... Dar aseară mi-am găsit răspunsul de a merge mai departe. Și am găsit răspunsul ăsta în oameni. Nu e trufie, dar ceea ce pot face eu nu poate face nimeni. Poate alții fac mai bine. Dar mai bine decât mine doar eu pot face. Dar pentru asta e nevoie să nu pierd pe drum acel ceva esențial. Fain și simplu",  a Mihai Morar pe pagina personală de Instagram, cu o seară înainte de a împlini 43 de ani.
 

Iar de ziua lui, Mihai își dorește cel mai fain cadou: „Dau un Podcast pentru 11 copii și o casă a lor. Ajutā-mă să o construim!”.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)


Mihai Morar, Ambasador Hope and Homes for Children, preia ștafeta de la David Popovici și duce mai departe campania Ambasador pentru ACASĂ. „Când construim o casă, construim un Om", pentru a contribui la construcția unei case pentru 11 copii cu nevoi speciale din ultimul centru de plasament din sectorul 5, București. 

Mihai și-a propus să strângă 50.000 de euro pentru noua casă și dăruiește în acest sens o experiență specială de Podcast: „Voi fi onorat să îl cunosc la finalul campaniei pe unul dintre cei care va face o donație de minim 50 de lei pe pagina de campanie. Să îl invit în studioul meu și să tragem un podcast Fain&Simplu, pentru sufletul nostru”.
 
„Vă cer să fim noi forță pentru 11 copii. I-am cunoscut când mi-au adus la radio un tort și coifuri și îmbrățișări de ziua mea și i-am simțit atât de vulnerabili, și, totuși, atât de puternici, pentru tot ce viața asta le-a luat: dreptul de a avea părinții lângă ei și șansa de a fi sănătoși.
50.000 de euro este suma pe care eu am decis să o strâng pentru casa lor, alături de Hope and Homes for Children, de David Popovici, Amalia Enache, Marius Manole și Alexandru Tomescu. David a pornit fundația casei săptămânile trecute, noi, acum, ridicăm pereții, pentru ca într-un an să le dăm acestor copii o casă, un loc sigur și protejat. Să le dăm măcar puțin din ceea ce fiecare copil merită să aibă” – Mihai Morar.

În Morning ZU, Mihai a dat startul strângerii de fonduri pentru viitoarea casă a celor 11 copii. În doar 3 ore de matinal, a reușit să strângă peste 26.000 de euro din cei 50.000 de euro.
 

Să fim mulți și să fim buni!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate