Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

În playlist-ul ZU și-au făcut loc 3 piese nou-nouțe. Le-am ales cu grijă pentru ca tu să te bucuri de ele în fiecare zi, pe frecvența ta preferată.

 

1. Chappell Roan - "Good Luck, Babe!"
 
Chappell Roan este o apariție nouă în peisajul muzical. Artista în vârstă de 26 de ani a atras atenția pe rețelele de socializare pentru spectacolele ei glam și strălucitoare, fiind prezentă anul acesta pe scenele unor festivaluri de renume ca Lollapalozza sau Coachella. Piesa „Good Luck, Babe!” a devenit virală și a intrat în renumitul top Billboard Hot 100, fiind inspirată din muzica synth-pop a anilor '80. Anul acesta, Chappell Roan a fost recompensată la categoria „Best New Artist” la MTV Video Music Awards. Artista a dedicat premiul comunității LGBTQ+.
 

2. MoBlack, Salif Keita, Benja ft Cesaria Evora, Franc Fala – Yamore
 
Versiunea originalăa piesei „Yamorer” este un clasic din 2002, semnat de Cesaria Evora și Salif Keita. MoBlack și Benja șo Franc Fala dau un nou ritm piesei, îmbogățită de voci emoționante, elemente de percuție și armonii electronice, vibe-uri exotice care te invită pe ringul de dans.
 

3. The Urs - „Pământul”
 
„Pământul”, noul single al artistului The Urs, este o piesă profundă de dragoste care explorează devotamentul și sacrificiul în numele iubirii. Versurile poetice descriu dorința de a fi alături de persoana iubită în orice formă necesară – un ocean, o floare, umbrela care protejează de ploaie sau pământul sub picioare. The Urs reușește să capteze intensitatea emoțiilor prin imagini sugestive și metafore puternice, creând o baladă emoționantă despre iubirea necondiționată și legătura indisolubilă dintre doi oameni. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate