Live

NOUTĂȚI

Serialul „Emily in Paris” se întoarce cu sezonul 5

Serialul „Emily in Paris” se întoarce cu sezonul 5

E oficial: Emily in Paris se întoarce cu sezonul 5.  


 
Anunțul a fost făcut de Netflix pe rețelele de socializare, printr-o postare în care Emily savurează o cafea în Roma, unul dintre locurile unde povestea lui Emily Cooper a continuat în sezonul al 4-lea, care s-a bucurat de un succes uriaș în întreaga lume. „Suntem încântați de răspunsul incredibil la acest sezon al serialului Emily in Paris” a declarat Darren Star, creatorul serialului. 
 
Conform unor informații din presa internațională, povestea lui Emily va continua în Paris și Roma. 
 
Sezonul 4 Emily in Paris s-a clasat pe primul loc în Top 10 Global Netflix când a avut premiera în august. A avut 19,9 milioane de vizualizări în primele patru zile, ajungând în Top 10 în 93 de țări și de atunci a rămas pe listă timp de patru săptămâni consecutive.
 
„Marcello este o cu totul altă aventură pe care o dorim pentru Emily, pentru că în cele din urmă vrem ca Emily să poată avea un echilibru mai bun între muncă și viață”, spune ea. „Vrem ca Emily să poată zâmbi fără condiție. 
 
Lily Collins, protagonista serialului, a declarat în cadrul unei emisiunii din Statele Unite că este nerăbdătoare să afle ce se va întâmpla cu personajul eu și noul ei iubit, Marcello (Eugenio Franceschini).
 
„Marcello este o cu totul altă aventură pe care o dorim pentru Emily, pentru că în cele din urmă vrem ca Emily să poată avea un echilibru mai bun între muncă și viață”, a spus ea.
 
Daren Starr confirmă faptul că noul sezon va explora relația lui Emily cu Marcello, în timp ce Gabriel, crush-ul ei, va trebui să îți asume responsabilitățile pentru alegerile sale.
 
Rămâne de văzut dacă Emily va continua să trăiască în Roma sau se va întoarce în Paris. Voi ce credeți?

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate