Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Tu alegi să fii ZU, iar noi avem grijă să punem în playlist hiturile tale preferate. 

 


E vară, e soare și avem hituri noi în difuzoare! 
 
1. Lady Gaga și Bruno Mars - „Die With a Smile”
 
Lady Gaga și Bruno Mars – două superstaruri ale muzicii care nu mai au nevoie de prezentare, fac echipă pentru prima dată și lansează „Die With a Smile”, o piesă slow-dance romantică. Colaborarea marchează și întoarcerea celor doi artiști pe scena muzicală după o pauză de câțiva ani.
 
 
"Eu și Bruno ne respectăm reciproc și vorbeam despre o colaborare muzicală. Lucram la noul meu album în Malibu și într-o noapte, după o zi lungă, m-a rugat să vin în studioul lui să aud ceva la care lucra. Era pe la miezul nopții când am ajuns acolo și am rămas uluită când am auzit ce începuse el să facă. Am stat treji toată noaptea și am terminat de scris și de înregistrat cântecul. Talentul lui Bruno este dincolo de cuvinte. Măiestria și viziunea lui sunt la alt nivel. Nu există nimeni ca el", a declarat Lady Gaga.
 
2. Smiley - Cum te văd eu
 
„Imi vine sa urlu in gura mare, in numele tuturor ochilor adoratori, „Cum te vad eu nu te vede nimeni si crede-ma ca vad bine!” catre toate doamnele lor. E greu pentru noi, barbatii, sa intelegem cum femeile nu sunt constiente de frumusetea si de unicitatea lor pentru cei dragi si cum de cele mai multe ori ochii nostri le vad perfecte, desi ele nu se vad astfel si isi doresc sa-si acopere particularitatile cu uniformizare. Sunt sot, tata de fata, fiu, prieten, artist, dar si barbat si stiu ca de cele mai multe ori noi le vedem pe doamnele din vietile noastre mai frumoase decat simt ele ca sunt. Ma gandesc ca muzica le poate transmite asta, iar piesa asta le-o poate confirma. Nu aveti nevoie de filtre, de make-up, de cosmetizari, ci doar de zambet, de incredere si de aprecierea noastra” a declarat Smiley.
 

3. HUGEL x Topic x Arash feat. Daecolm - „I Adore You”
 
DJ-ul și producătorul francez HUGEL a făcut echipă cu renumitul DJ și producător de origine germană Topic și cu artistul suedez Arash, alături de vocea distinctivă a artistului sud-african Daelcom. O colaborare inedită din care a rezultat piesa afro-house „I Adore You”, care a devenit virală pe TikTok și Instegram înainte de lansarea oficială, cu peste 36 de milioane de vizualizări. 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate