Live

NOUTĂȚI

Un nou film de comedie românesc te așteaptă în cinematografe din 28 octombrie

Un nou film de comedie românesc te așteaptă în cinematografe din 28 octombrie
 
 

Un nou film de comedie românesc va fi lansat în cinematografe toamna aceasta. Este vorba despre „Moartea în vacanță”, o producție care a venit la inițiativa vloggerului Mircea Bravo.

 
 
Este al treilea film de lungmetraj realizat de îndrăgitul vlogger, după „Mirciulică” (2022) și „Nuntă pe bani”(2023), două proiecte cinematografice care s-au bucurat de succes.
 
„Moartea în vacanță” promite să fie o comedie savuroasă, având în distribuție două dintre cele mai cunoscute nume ale comediei românești: Costel Bojog (jurat al emisiunii iUmor) și Maria Popovici (câștigătoarea celui de-al doilea sezon iUmor).
 
„Moartea în vacanță” e de departe cel mai tare proiect în care am fost implicat. De 4 ani îmi doream să fac acest film. În 2020 ne-a apărut ideea filmului, dar era foarte ambițioasă. Presupunea un road trip cu filmări în mai multe țări. Atunci nu aveam nici banii și nici experiența cinematografică necesară.
 
După 2 producții în care am învățat multe, am găsit curajul și resursele să ne apucăm de acest proiect.
 
Îi mulțumesc lui Cristian Ilișuan că a reușit să regizeze un film produs în România, Bulgaria și Grecia, o comedie cu multă aventură, un proiect în care au fost implicate peste 200 de persoane.
 
Mulțumesc lui Costel și Mariei Popovici că au acceptat să își pună magia în acest proiect.
 
Din 28 octombrie vă așteptăm în cinema să vedeți o comedie la care vă promitem că se moare de râs” a scris Mircea Bravo pe pagina personală de Instagram.
 
Mihăiță, Adrian și Patricia sunt se luptă să intre în grațiile Rodicăi, o bătrână singură și bogată în speranța că-i vor moșteni averea.
 
„Moartea în vacanță” va intra în cinematografe pe 28 octombrie. 

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate