Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran a lansat un nou album, „Autumn Variations”, cu 14 piese despre 14 prieteni

Ed Sheeran a lansat un nou album, „Autumn Variations”, cu 14 piese despre 14 prieteni

Ascultă aici „Autumn Variations”, noul album al lui Ed Sheeran.


Într-un videoclip postat pe Instagram, pentru promovarea noului album, Ed Sheeran a mărturisit că numele albumului e inspirat din una din operele compozitorului Edward Elgar: „Enigma Variations”.

„Edward Elgar a compus 14 piese pentru 14 prieteni, așa că mi-am dorit să fac la fel, 14 piese pentru 14 prieteni, dar conectându-le cu sezonul de toamnă.”, a explicat Ed Sheeran.

Artwork-ul albumului cuprinde elemente care țin de tomnă, de la dovleci, până la momentele de singurătate și tristețe, care sunt mai proeminente în acest anotimp.

„Consider că toamna este un anotimp cu multe schimbări, generate de încheierea sezonului de vară. Oamenii ies din relații, intră în relații, se simt singuri…”, a mărtuirist Ed Sheeran.

Ia-ți un pumpkin spice latte, geaca aia faină de toamnă (vezi poate găsești și bani prin buzunare, dacă nu, sigur îi găsești la concursul „Ascult Radio ZU”), ia-ți mood-ul de visare și dă volumul tare, pentru aceste 14 piese:

1. Magical
2. England
3. Amazing
4. Plastic Bag
5. Blue
6. American Town
7. That’s On Me
8. Page
9. Midnight
10. Spring
11. Punchline
12. When Will I Be Alright
13. The Day I Was Born
14. Head > Heels
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate