Live

NOUTĂȚI

David Guetta și OneRepublic au lansat un remake al piesei „Dragostea din tei” a trupei O-Zone

David Guetta și OneRepublic au lansat un remake al piesei „Dragostea din tei” a trupei O-Zone

Cel mai cunoscut cântec în limba română la nivel internațional, „Dragostea din tei” (al trupei O-Zone), are un remake semnat de David Guetta și OneRepublic.
 

 
Piesa rezultată din această colaborare se numește „I Don't Want Wanna Wait” și s-a auzit pentru prima oară live, la Ultra Music Festival, unde Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic i s-a alăturat pe scenă lui David Guetta.

Single-ul folosește un sample din piesa originală, dar cu alte versuri. David Guetta a publicat pe contul său de Instagram câteva imagini din timpul înregistrărilor cu OneRepublic.

 


Piesa a fost lansată oficial vineri, 5 aprilie. Ascult-o și spune-ne cum ți se pare! E mai bună decât versiunea originală? 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate