Live

NOUTĂȚI

Dora Gaitanovici lansează piesa „Micul Prinț”, alături de un videoclip cu o poveste emoționantă

Dora Gaitanovici lansează piesa „Micul Prinț”, alături de un videoclip cu o poveste emoționantă

Trupa Dora Gaitanovici lansează „Micul Prinț”, a doua piesă de pe EP-ul pe care îl pregătește în această primăvară și se alătură programului Ajungem MARI pentru a atrage atenția asupra nevoilor copiilor instituționalizați și din medii defavorizate din România.


„Micul Prinț” este despre copiii care primesc șansa de a simți adevărata dragoste părintească și acces la o viață mai bună. Materialul video îl are în prim-plan pe Teo într-un peisaj rural, parcă desprins din basme. Conceptul videoclipului aparține Dorei Gaitanovici, iar împreună cu Alexia Drăgan (regizor), Andrea Stanciu (DOP), Rareș Savu (edit) și a întregii echipe a fost adus la realitate.

„Acum trei ani am cunoscut un copil minunat, isteț, vesel, simpatic, dornic de iubire și prietenie. Am fost impresionată de contrastul dintre calitățile lui native și traiul lui de zi cu zi: era un copil care avea hăinuțe cât să nu fie dezbrăcat, ghetuțe cât să nu fie desculț și cam atât. Învățase să vorbească de la desene animate, de aceea vocabularul lui cuprindea cuvinte de neînțeles pentru cei din jur. Părea că vine dintr-o altă lume, cu o altă limbă.

În viața acestui copil s-a petrecut o schimbare, un fel de vrajă, care i-a adus un cu totul alt viitor decât cel care i se contura când ne-am cunoscut. Copilul care trăia doar de pe-o zi pe alta, care avea drept tovarăși de joacă doar câțiva câini și ieduți, acum este un băiețel frumos care merge la școală, citește, are prieteni, este tot vesel, vorbește frumos și crește înconjurat de iubire.

„Micul Prinț" se află în toți copiii și mi-aș dori să nu existe niciunul lipsit de șansa de a crește frumos și armonios. Mi-aș dori să pot face cândva mai mult pentru ei. Deocamdată mă bucur că un mic prinț și-a făcut loc în cântecul și în inima mea", declară Dora Gaitanovici.

„Dorim să ne folosim de vocea noastră pentru a face bine. Am ales să ne alăturăm eforturilor Ajungem Mari! de a oferi unor copii și tineri mai puțin norocoși o șansă la o viață normală, la educație și integrare socială. Lansarea piesei "Micul Prinț" este doar primul pas din acest demers. Abia așteptăm să ne punem cunoștințele și talentele la dispoziția tuturor Micuților Prinți pe care Ajungem Mari îi susține!", au aduagat Dani, Dante & Codruț.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate