Live

NOUTĂȚI

Cea mai ascultată piesă pe Shazam România la început de an

Cea mai ascultată piesă pe Shazam România la început de an

Una dintre cele mai noi piese intrate în playlistul ZU e piesa no. 1 în Top 200 Shazam România.

 
La început de an, luăm pulsul topului Shazam România. Piesa de pe primul loc bate în ritmuri dance și a cucerit toate topurile, după ce a devenit virală pe TikTok.
 
Piese care ocupă primul loc în Top 200 Shazam România, la începutul lui 2024, este „Mwaki”, o colaborare inedită între producătorul brazilian Zerb și Sofiya Nzau, o cântăreața din Kenya. „Mwaki” înseamnă „foc” în limba oficială a Kenyei, swahili. 
 
Versurile piesei, scrise într-o limba mai puțin cunoscută, nu au făcut ca piesa să fie mai puțin populară. Acest „Foc” a ajuns în inimile multor fani de muzică EDM. Pe YouTube, a strâns aproape 6 milioane de vizualizări, în mai puțin de 2 luni. 

„Muzica este o limbă universală care are puterea de a uni o cântăreața din Kenya cu un alt muzician din Brazilia, pentru a realiza o piesă pe care să o asculte toată lumea.”, a scris Zerb pe Instagram.

De asemenea, această piesă a intrat de curând în playlistul ZU, alături de alte hituri noi pe care le poți asculta AICI.

Muzica în sine este un „Mwaki”, adică un foc pe care nu poți să-l oprești, nu are bariere de limbă sau țară. Prin urmare, sperăm ca în acest an să ne bucurăm de piese care să exploreze cât mai mult forța pe care o poate avea muzica. 

Shazam blând și ascultăm piesa care nu vrea să rămână în 2023!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate