Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: 5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Ia o pauză și ascultă cele 5 piese noi care au intrat în playlist-ul Radio ZU!
 

 
De astăzi, vei putea asculta pe frecvența ta preferată 5 melodii semnate de artiști români, dar și de artiști străini.
 
„Mwaki” este o colaborare inedită între producătorul de muzică brazilian Zerb și artista kenyană Sofiya Nzau. Piesa a fost lansată în urmă cu 4 zile și este o fuziune de ritmuri dance realizate cu talent de Zerb și muzică tribală, transmisă prin vocea Sofiei Nzau.
 
Jack Harlow a intrat în playlist cu o melodie pe care boxele tale o vor iubi. „Lovin On Me” a fost lansată în urmă cu aproape o lună și a devenit virală pe TikTok.
 
La capitolul „muzică românească” avem 3 piese ale unor artiști din generația Z: Holy Molly („Pastila de Somn”), Domino și Andrei Bănuță („Afară plouă”) și Misha Miller („Brațele Tale”).
 
Care dintre aceste piese e preferata ta? Lasă-ne un comentariu pe pagina de Facebook!  Și nu uita: hiturile se ascultă la ZU!
 

Misha Miller - Brațele tale



Jack Harlow - Lovin on Me


DOMINO x Andrei Banuta - Afară plouă



Holy Molly - Pastila de somn



Zerb - Mwaki (feat. Sofiya Nzau)


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate