Live

NOUTĂȚI

Brad Pitt și George Clooney se reîntâlnesc pe marile ecrane pentru filmul „Wolfs”. Vezi trailer-ul aici!

Brad Pitt și George Clooney se reîntâlnesc pe marile ecrane pentru filmul „Wolfs”. Vezi trailer-ul aici!
 

Brad Pitt și George Clooney se reîntâlnesc pentru prima dată după 16 ani într-un nou film, „Wolfs”.

 

Cei doi actori au mai împărțit ecranul până acum, jucând în cele 3 filme din seria „Ocean's” (2001, 2004, 2007) și "Burn After Reading"(2008), iar de curând, au dat voce unor personaje imaginare din filmul lui John Krasinski, „Prieteni imaginari” („IF”). În „Wolfs”, personajele interpretate de Brad Pitt și George Clooney au misiunea „de a face curat” după o crimă. „Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu” declară persoanjul lui Clooney, aflat la locul crimei. Câteva secunde mai târziu, Pitt intră în cadru purtând o ținută similară, pregătit să facă aceeași treabă. Doi „lupi singuratici” care sunt forțați să lucreze împreună în aceeași misiune. 
 
Comedia este regizată de Jon Watts și îi are în distribuție, pe lângă Brad Pitt și George Clooney, pe Austin Abrams, Amy Ryan și Poorna Jagannathan. „Wolfs” va avea premiera pe 20 septembrie. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate