Live

NOUTĂȚI

„Bridgerton”, sezonul 3. Coloana sonoră include coveruri instrumentale ale unor piese de la Taylor Swift, Billie Eilish sau Pitbull

„Bridgerton”, sezonul 3. Coloana sonoră include coveruri instrumentale ale unor piese de la Taylor Swift, Billie Eilish sau Pitbull

Bridgerton este unul dintre cele mai urmărite seriale la ora actuală, iar sezonul 3 a cucerit audiența cu povestea complicată dintre Penelope Featherington și Colin Bridgerton. Dar mai e ceva care dă farmec acestui film: muzica.
 

Coloana sonoră a filmului a suprins pe toată lumea prin selecțiia muzicală atipică pentru un film de epocă. În noul sezon, soundtrack-ul conține o serie de coveruri instrumentale după piese ale artiștilor moderni în vogă, cum ar fi Taylor Swift, Sia sau Billie Eilish.

Spre exemplu, în primul episod din noul sezon poți auzi un cover pentru melodia cântăreței Gayle, "abcdefu", într-un moment când Penelope Featherington își adună forțele și e pe cale să înceapă un nou capitol în viața ei. 

 


Melodii ca "Dynamite" de la BTS și "Happier Than Ever" de la Billie Eilish însoțesc două scene de dans în episoadele 2 și 3. Piesa „Jealous” semnată de Nick Jonas se aude în episodul 2, în momentul când Penelope flirtează cu pretendenții ei și trezește gelozia în Colin.
 
 
„Cheap Trills”, piesa semnată de Sia, se aude în episodul 3.
 
 
"Snow on the Beach" de la Taylor Swift și Lana del Rey completează un moment-cheie din viața lui Penelope, o scenă ale cărei imagini se potrivesc perfect cu această melodie, în episodul 4.
 

"Give Me Everything" de la Pitbull încheie prima jumătate din sezonul 3 și servește ca fundal muzical pentru o scenă de dragoste dintre Penelope și Colin.
 

"Asta arată din nou lumii că muzica este limba internațională care depășește granițele, și încă și mai mult cum un cântec de succes poate rămâne atemporal. Mulțumesc Bridgerton și Netflix pentru oportunitate!" a transmis Pitbull.
 
Episoadele 5, 6, 7 și 8 ale noului sezon din „Bridgerton” vor fi disponibile pe Netflix începând din 13 iunie. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate