Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: Cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: Cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU

 

În playlist-ul ZU și-au făcut loc 4 piese nou-nouțe. Le-am ales cu grijă pentru ca tu să te bucuri de ele în fiecare zi, pe frecvența ta preferată.
 

 
Așadar, dacă ești pe frecvență cu noi, atunci trebuie să știi că de azi îi poți asculta pe:
 
1. Alexia și Spike - „Infinituri”.

Piesa marchează prima colaborare dintre Alexia și Spike. 
 
Infinituri explorează subiecte universale, precum timpul și iubirea. Cu versuri care evocă gânduri și sentimente profunde, melodia ne aduce într-o călătorie muzicală plină de introspecție și reflecție. Cât despre colaborarea cu Spike, cu toate că suntem “sub aceeași umbrelă” la ATOM, în sfârșit s-a întâmplat această colaborare pe care o așteptam. Pe care mi-o doream de mult timp. Pentru mine Spike e mult mai mult decât un artist, a declarat Alexia. 
 
 
2. Enrique Iglesias & Maria Becerra - „Asi Es La Vida”. 
 
Dacă inima ta bate în ritmuri de bachata, atunci melodia asta e pentru tine. După un an de pauză de la noi lansări, Enrique Iglesias revine cu piesa „Asi es la vida”, prima lui colaborare cu Maria Becerra. De azi, piesa se aude și la Radio ZU.
 

3. Mario Fresh - „Și ce dacă”.

O melodie optimistă, care merge direct la suflet, mai ales când te afli într-un moment dificil din viață, sau pur șiu simplu, când ai o zi mai puțin bună. Mesajul acestei piese sună cam așa:
 
Și ce dacă viața nu e roz, Și ce dacă toate lucrurile merg pe dos /Și ce dacă am pierdut tot ce a fost atât de frumos /Toate o să treacă, ca ce dacă? 
 

4. Tyla - Water 
 
„Water” este o melodie a cântăreței sud-africane Tyla, lansată în vara acesti an. Piesa a devenit virală cu pe TikTok, după ce Tyla a publicat un clip în care ea apare dansând pe această piesă. De astăzi, piesa ei se aude și la Radio ZU.



Care dintre aceste piese îți place mai mult? Lasă-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii și nu uita: Hiturile se ascultă la ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate