Live

NOUTĂȚI

Chuck Norris revine pe marile ecrane, după o pauză de 11 ani. Când apare noul film

 Chuck Norris revine pe marile ecrane, după o pauză de 11 ani. Când apare noul film

Surpriză în lumea cinematografiei! Chuck Norris revine cu thrillerul „Agent Recon”.


De la apariţia sa în „Expendables 2”, în 2012, Chuck Norris nu a mai apărut în nicio peliculă. Iar după 11 ani de pauză, Chuck Norris (83 de ani) ne surprinde cu un nou rol principal, în SF-ul de acțiune „Agent Recon”.

Chuck Norris va juca împreună cu Marc Singer și Derek Ting, care este și scenaristul, dar și regizorul acestei producții.

„În prezența celor mai mari eroi de pe Pământ, Chuck Norris și Marc Singer, trebuia să fie distractiv pentru fani. Echipa mea de cascadori a forțat limitele viziunii mele pentru a oferi scene de acțiune de înaltă calitate cu o poveste captivantă. Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său", a transmis Derek Ting într-un comunicat de presă.

„Agent Recon" urmăreşte aventurile lui Alastair (Chuck Norris), comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico, suspectă pentru anumite experimente pe extratereştri. În acest context, echipa descoperă o fiinţă care are puterea de a controla minți. Astfel că Alastair merge să se lupte cu acest monstru care vrea să distrugă întreaga umanitate.

Noul film cu Chuck Norris va apărea în cinematografe în 2024.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate