Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 8 hituri noi în playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: 8 hituri noi în playlist-ul Radio ZU

Vara ne bucurăm de lucruri noi, de la hainele din garderobă și până la muzica din playlist!


Poți să îți pui chiar acum pe birou un mesaj cu statusul: Brb, mă relaxez și ascult piesele noi din playlist-ul Radio ZU. Sau dacă ești în mașină, bucură-te de drum și uită de trafic, cu aceste hituri noi. Dacă ești la plajă, dă-ți pe piele cu cremă de soare și în căști dă-ți volumul tare! Oriunde ai fi, avem grijă să ajungă la tine o parte din micile plăceri ale verii, cum ar fi piesele noi.

JO & RUBY ne aduc „Soare” în playlist cu noua lor piesă, pe care am ascultat-o LIVE și în avanpremieră la Morning ZU. Iar Amedeo și Alexandra Stan fac să fie „Mai Vară” cu noua lor colaborare.

Nu totul e lapte și miere, chiar dacă e vară. Câteodată ai acel summertime sadness despre care vorbește Lana Del Rey. Sau poate că ești „Bipolar” ca Fly Project, în noul lui hit pe care l-am ascultat LIVE în studioul ZU.

Iar dacă vara asta nu ai avut încă zile libere, Black Eyed Peas, Shakira și David Guetta îți spun „Don’t You Worry”. Avem timp pentru toate. Mai ales pentru muzică nouă. Play!

1. Amedeo x Alexandra Stan - Mai Vară




2. Andia x Guess Who - Pietre prețioase




3. Black Eyed Peas, Shakira, David Guetta - DON'T YOU WORRY




4. Fly Project - Bipolar




5. JO X RUBY - Soare 




6. Maluma ft. Rayvanny - Mama Tetema




7. Raluka - Ia-mi Soarele Din Umbră 




8. Sasha Lopez x AMI - Butterfly Dance

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate