Live

ZU IS YOU

LIVE: Fly Project cântă în AVANPREMIERĂ „Bipolar”, la Morning ZU

LIVE: Fly Project cântă în AVANPREMIERĂ „Bipolar”, la Morning ZU
Când spui party, energie, piese de vară, spui și Fly Project! Ei sunt oamenii care dau viață unei petreceri, care îți dau energie cu fiecare beat și fiecare vers de pus pe repeat. Ei sunt oamenii care ne-au adus starea aia de bine cu o cântare live, azi, la Morning ZU. 
 
„Bipolar” e noua piesă semnată Fly Project și am ascultat-o LIVE și în AVANPREMIERĂ azi, la Morning ZU. Înainte de a asculta piesa, am făcut traseul hiturilor lansate de Fly Project, precum „Raisa”, „K-Tinne”, „Mandala”, „Toca Toca”, „Get Wet”, „Like A Star”.
 
„E o piesă statement despre miliarde de oameni care au stat în pandemie, nu au putut să se distreze, să se întâlnească, ani de zile.”, ne-a spus Tudor Ionescu de la Fly Project. 
 
Piesa „Bipolar” se lansează pe 10 iunie, pe canalul de YouTube Fly Project. Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, îl poți vedea aici. Bucură-te de muzica aia care îți dă starea de bine! Play!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate