Live

ZU IS YOU

Live | Avanpremieră la ZU: JO feat. RUBY - „Soare”

 Live | Avanpremieră la ZU: JO feat. RUBY - „Soare”

Hiturile se lansează și se aud la ZU! JO și RUBY  și-au unit forțele și au pus-o de o ZUper colaborare. Ce a ieșit? O piesă care aduce soarele în difuzoare.


Se numește „Soare” și s-a auzit în avanpremieră și live în #MorningZU.

Single-ul a devenit deja viral pe TikTok și promite să fie hit. Un imn al verii și al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, „Soare" pune zâmbetul pe buze la orice oră din zi sau din noapte. 

„Eu nu prea vreau/ De astăzi sunt chill/ Și stau și îmi dau cu soare" sunt versurile ce vor cuceri playlisturile vara aceasta și te vor face să visezi la o vacanță de neuitat. 
 
„«Soare» e o piesă pe care am scris-o acum doi ani și nu neapărat cu gândul că o voi cânta eu, însă are un vibe foarte young și fresh și m-am îndrăgostit de ea în timp, iar anul ăsta am hotărât să o lansez eu. Rubina a fost cea la care m-am gândit pentru piesa asta pentru că îmi doream să fie girls gang vibe, îmi e prietenă de mulți ani și de mult timp ne doream să facem o piesă împreună", povestește JO despre cel mai nou single al său lansat alături de RUBY.
 
„A ieșit soarele pe strada noastră și ne-a adus împreună și tot împreună vom aduce soarele pe toate străzile și în toate sufletele. Nu o să scăpați de noi și de razele noastre vara asta, îmi doresc să fredonați refrenul ăsta chiar și în vis. Cu Jojolina sunt prietenă de mult timp și abia așteptam să cântăm împreună, să vă dăm și soare și dulceață", spune RUBY.

Ascultă și tu piesa care s-a auzit în avanpremieră la ZU! 

JO x RUBY - Soare �� (Live la Radio ZU)

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate