Live

MORNING ZU

Radioul Copiilor: Ce așteptări ai de la școală?

Ți-a fost dor de Radioul Copiilor? Azi, glasul celor mici s-a auzit din nou la Morning ZU.


Prima întrebare de la Radioul Copiilor, din acest sezon, a fost: Ce așteptări ai de la școală?

Amintirile de la școală nu se uită niciodată. Colegul sau colega de bancă. Curtea școlii. Sunetul clopoțelului. Pentru noi, aceste momente s-au transformat în fotografii și multă nostalgie. Pentru cei mici, să fii școlar e o adevărată meserie! Așa că matinalii i-au provocat pe fetele și pe băieții de la Radioul Copiilor să le spună ce își doresc ei de la școală.

Ascultă aici mesajele vocale primite de la cei mici!După vestea că Morning ZU e singurul matinal de radio din România cu peste 1 milion de ascultători zilnic, conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio (1.025.700 de români ascultă Morning ZU în fiecare zi, de la 7.00 la 10.00) și după momentele de neuitat din Piața Sfatului din Brașov, de la a zecea ediție de Forza ZU, matinalii au revenit în forță cu un nou sezon. Tune in, de la 7 la 10! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate