Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Smiley - Days of Summer

 

E mijloc de septembrie, acea perioadă din an când ne întoarcem cu gândul la zilele calde și însorite de vară! E perioada când simțim nostalgia după vacanța de vară. Dar e o nostalgie pozitivă: chiar dacă vara a trecut, ne-au rămas în suflet amintirile frumoase.


 
Nostalgie, asta simțim și noi când ascultăm „Days of Summer”, noua piesă de la Smiley, care a intrat recent în Torpedoul Lui Morar.
 
„Days of Summer” este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu @chopsticks_not_chopstix , ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. ☀️
Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.
 
„Take me back to the days of summer”. Dă-i play și lasă-te purtat de nostalgie pe această melodie de la Smiley! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate