Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: YUKA & Zodier - „La Sacou”

YUKA și Zodier intră în Torpedoul lui Morar cu noua lor piesă – „La Sacou”


Pentru zilele reci de toamnă, pentru inima ta, ascultă noua piesă din Torpedoul lui Morar, YUKA & Zodier – „La Sacou”: „Nu-i doar un sacou, e dragostea mea cusută perfect pentru inima ta”.

E piesa tuturor cuplurilor îndrăgostite, e piesa pentru valsul mirilor, pentru că sărbătorește cu fiecare vers iubirea pură și absolută.

Să ai un sacou cu tine mereu. Nu știi niciodată în ce se poate transforma: într-un moment special în care i-l poți dărui cuiva, atunci când îi e frig, într-o nouă relație, într-o nouă viață, de ce nu? Nu-i doar un sacou, e iubire.

Dăm cu muuultă iubire această piesă nouă din Torpedoul lui Morar! După vestea că Morning ZU e singurul matinal de radio din România cu peste 1 milion de ascultători zilnic, conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio (1.025.700 de români ascultă Morning ZU în fiecare zi, de la 7.00 la 10.00) și după momentele de neuitat din Piața Sfatului din Brașov, de la a zecea ediție de Forza ZU, matinalii au revenit în forță cu un nou sezon. Tune in, de la 7 la 10! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate