Live

MORNING ZU

PREMIERĂ | RADIOUL COPIILOR: Ilinca, Dominic, Teodor și Ana le-au făcut o vizită surpriză matinalilor

Luni, 22 mai, e o zi de neuitat din calendar, pentru că matinalii au primit cel mai frumos dar: o vizită de la Ilinca, Dominic Rapidistul, Teodor din Iași și Ana din Bacău, unele din vocile care dau glas rubricii Radioul Copiilor, în fiecare dimineață la Morning ZU.


Morar, Buzdu și Emma îi surprind în fiecare dimineață pe cei mici de la Radioul Copiilor, cu câte o întrebare. Acum e momentul ca matinalii să fie surprinși!
 
Azi, la Morning ZU, Ilinca, Dominic Rapidistul, Teodor din Iași și Ana din Bacău le-au făcut o surpriză matinalilor și au venit în inima studioului ZU, chiar în ziua în care am primit o super veste: Radio ZU e cel mai ascultat post de radio din București.

Studioul Radio ZU s-a transformat în loc de joacă, de bancuri, întrebări și provocări pentru cei mici. Unul din momentele neașteptat de spectaculoase a fost atunci când Ana din Bacău a dat pentru prima dată știrile de la microfonul ZU.

De asemenea, am împărțit tortul și muzica de #Numărul1 cu micuții de la Radioul Copiilor și cu cei care ne ascultă în fiecare zi. Împreună suntem cel mai ascultat radio din București și din cel mai frumos loc din lume: inimile ZU.

Dacă n-ai prins momentul din Morning ZU, îl poți urmări aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate