Live

ZU IS YOU

Radio ZU continuă să fie Numărul 1. România simte, ascultă și este ZU!

Radio ZU continuă să fie Numărul 1. România simte, ascultă și este ZU!

Radio ZU duce mai departe tradiția celor 15 ani de când face România să simtă frumos, zi de zi, oră de oră, minut de minut.


Conform rezultatelor celui mai recent Studiu de Audienţă Radio*, Radio ZU continuă să fie cel mai ascultat post de radio din București. Mai mult decât atât, Radio ZU câștigă ascultători unici, față de valul similar din 2022, înregistrând o creștere de 2% și rămâne cel mai ascultat post de radio și la nivelul publicului comercial din București.

La nivel urban, Radio ZU ocupă a doua poziție în topul radiourilor. Zi de zi, Radio ZU este ascultat în medie de 1.139.900 ascultători unici.
 
În România, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.750.800 ascultători unici, iar la nivelul sferturilor de oră ascultate înregistrează o creștere de +4% față de valul similar din 2022.
 
„Vă mulțumim că Radio ZU rămâne din prima sa zi de emisie cel mai ascultat radio din București și pentru faptul că România simte, ascultă și este ZU!”, a declarat Mihai Morar în această dimineață după aflarea rezultatelor de audiență.
 
Pentru a le mulțumi, iată, celor aproape 2 milioane de români care-l ascultă zi de zi, Radio ZU se va plimba și vara aceasta de-a lungul și de-a latul României pentru că ZUper echipa pregătește Radioaventura 3 și abia așteaptă să își întâlnească ascultătorii.

Stai cu urechile pe ZU! Curând vor fi anunțate toate informațiile oficiale. Nu pierde ocazia să te alături în ZUper aventura care a devenit deja o tradiție vară de vară. 

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături, mereu și-n orice decor! 

Vă iubim, dragi ascultători, dincolo de cuvinte!

 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate