Live

MORNING ZU

RADIOUL COPIILOR | „Bancul cu rața” by Teodor din Iași și Ana din Bacău

În această dimineață, Buzdu, Emma și Morar au fost întâmpinați de Ilinica, Dominic Rapidistul, Teodor din Iași și Ana din Bacău, patru dintre vocile care dau glas rubricii Radioul Copiilor. Cei patru le-au făcut matinalilor o surpriză și au venit în studioul ZU pentru a sărbători împreună una dintre cele mai frumoase realizări: Radio ZU este, din nou, numărul 1 în București! 

 

Astăzi, studioul Radio ZU s-a transformat în loc de joacă, întrebări și provocări pentru cei mici. Ilinca, Dominic, Teodor și Ana au fost invitați la microfoane, unde au oferit momente pline de amuzament. Unul dintre acestea este „bancul cu rața”, oferit de Ana și Teodor. Cei doi și-au împărțit rolurile și au spus pe post cel mai tare banc cu rațe. Dacă ai pierdut acest moment în Morning ZU, atunci dă-i play clipului de mai jos:

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate