Live

MORNING ZU

RADIOUL COPIILOR | Ana din Bacău și Teodor din Iași prezintă știrile LIVE la ZU

Ilinica, Dominic Rapidistul, Teodor din Iași și Ana din Bacău ne-au oferit o dimineață de neuitat. Cele 4 voci care dau glas rubricii #RadioulCopiilor le-au făcut o surpriză matinalilor și au venit în studioul ZU chiar în ziua în care am aflat o super veste: Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București. 


 
Zi de sărbătoare la ZU!  Buzdu, Emma și Morar au împărțit bucuria unei noi realizări alături de 4 copii adorabili: Ana, Ilinca, Teodor și Dominic. Micuții s-au simțit în largul lor, au spus bancuri și au vorbit despre ei și despre ceea ce își doresc să devină când vor fi mari.
 
Ana din Bacău ne-a mărturisit că i-ar plăcea să lucreze pentru Radio ZU, motiv pentru care i-a luat locul Teei la microfon și a citit știrile Radio ZU. De rubrica „Sport”, s-a ocupat Teodor din Bacău. A fost pentru prima oară când cei doi copii au dat știrile live pe un post de radio. Ce a ieșit? Vei vedea în clipul de mai jos. Îți va pune garantat zâmbetul pe buze :)

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate