Live

MORNING ZU

Haz de necaz – Glume și bancuri în vremea coronavirusului

Umorul e frate cu românul. Iar puterea de a face haz de necaz l-a ajutat să treacă mai ușor prin furtunile vieții. 

Acest lucru pare că nu se schimbă nici în vremea coronavirusului. În plină pandemie de COVID-19, râsul este permis. 

Un celebru psihiatru și scriitor, Viktor E. Frankl, spunea că „umorul este o armă a sufletului în lupta pentru autoprezervare".

În #MorningZU, Buzdu și Morar i-a provocat pe ZUper ascultători să le prezinte un top al celor mai bune glume și bancuri pe care le-au auzit în ultima perioadă.

Asta iese atunci când umorul este mai puternic decât teama:

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate