Live

MORNING ZU

Cea mai amuzantă declarație pe propria răspundere în vreme de COVID-19

Imaginația românilor nu cunoaște limite. Iar în vreme de Coronavirus, glumele s-au răspândit mai repede decât panica.

În ultimele săptămâni, zeci de mii de oameni au distribuit clipuri video pe rețelele de socializare.

De când în România a fost emisă o ordonanță militară care reglementează deplasările românilor, completarea unei declarații pe propria răspundere a sporit creativitatea oamenilor.
 
Dacă trebuie să pleci de acasă, este necesară o declarație pe propria răspundere în care sunt menționate motivele respectivei deplasări, precum și destinația. Dar de la teorie la practică este o cale lungă.

Dă play mai jos și convinge-te singur. O să râzi cu lacrimi!

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate