Live

MORNING ZU

Cea mai mare „petrecere” on air din România! #MuzicaAia de la ZU

Chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină, Buzdu, Emma și Morar au o singură misiune în această perioadă: să te facă să zâmbești.
 
Atunci când România se pregătește pentru scenariul 4 al epidemiei de coronavirus, Radio ZU intră în scenariul 5 de #MuzicaAia.

În fiecare dimineață, DJ Mori este la datorie, iar #MuzicaAia este terapie.

Astăzi, Dj Mori și-a băgat om la butoane, pe DJ Bogdan Popoviciu, și a ieșit cea mai ZUper petrecere din România în vremea coronavirusului.
 
Dacă ai ratat momentul din #MorningZU sau vrei să-l retrăiești, apasă play mai jos. Starea de bine cu #MuzicaAia se întreține!
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate