Live

MORNING ZU

Bancul zilei: S-a trezit din somn primul pacient...

Românul s-a născut poet și cu un simț al umorului cum rar mai întâlnești în altă parte.

Indiferent de supărări, de necazuri sau greutăți, el face haz de necaz din orice. Spunea părintele Iosif că în spatele acestor mici glume se ascunde o teamă uriașă.

Nu știm adevărul, însă dacă un banc este ZUper bun, trebuie să-l share-uim mai departe. Iar în vremuri de coronavirus, râsul este permis.

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Îți lăsăm aici bancul zilei! 

 
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate