Live

MORNING ZU

Morala lui Morar: Scrisoarea părintelui Iosif pentru liniștea umanității

Până de curând trăiam o viață haotică, pe fugă, în care ne plângeam la tot pasul că nu aveam timp. Mâncam pe fugă, dormeam pe fugă, ne îmbrățisam oamenii dragi tot pe fugă.

Toate astea până când întreaga planetă a fost lovită de pandemia de coronavirus. Dincolo de panică și frică, de febra cumpărăturilor făcute fără rost, de gumele nesărate s-a așternut o liniște teribilă. A venit o secundă în timpul nostru în care trebuie să ne izolăm. Dar Coronavirus nu înseamnă doar boală și moarte. Acest virus este și o oportunitate de renaștere și vindecare. 

Suntem martori la moartea unei lumi care trebuie să moară pentru ca alta să se nască.
Nu o spunem noi, ci părintele Iosif.

În #MorningZU, Mihai Morar a citit o scrisoare a părintelui Iosif care are un singur scop: acela de a ne liniști.
 
Ce va rămâne când tot haosul se va termina? Asta e alegerea fiecăruia. Până atunci, însă, trebuie să #StamAcasa ca să ne putem îmbrățisa mâine. :)

Mai jos ți-am pregătit o doză de hrană pentru suflet. Play!
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
DJ-ii Radio ZU transmit din studio. Te-ai plictisit acasă? Scrie-le pe WhatsApp la 0747 22 1815 sau ascultă-ne pe radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). TU ești ZU! Rămâi așa!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate