Live

CONCURSURI

Castiga o vacanta de 5 stele in Tenerife! Mandat de retinere pentru iubire la ZU

Cat puteti sta legati cate doi in catuse? 
V-am pregatim pedeapsa capitala: o vacanta all inclusive de peste 3000 de euro cu executare…in doi. Voi Doi.
 
Regulamentul concursului
1.       Regulament concurs “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire”

Regulament concurs “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire”:

REGULAMENTUL CONCURSULUI – “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire”
 
 
I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire”
Organizatorul concursului este S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L. , cu sediul in Bucuresti, str. Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUIRO15081313 si cont IBAN nr. RO64VBBU2511BW1551202701, deschis la Volksbank Romania, sucursala Nusco, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.
 
Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Radio ZU”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.
 

II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire” se va desfasura in perioada 16 Februarie – 06 Martie 2015.

 
III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti. 
La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 18 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea. Participantii la aceasta campanie publicitara au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  S.C. Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la aceasta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L.  pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. S.C. Grupul Media Camina S.R.L. este operator de date cu caracter personal sub numarul 11328 (Grupul Media Camina) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C.Grupul Media Camina S.R.L. au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
 
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor, rudele si afinii lor până la gradul IV inclusiv precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la campania publicitara, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii. Participarea la campania publicitara a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la campania publicitara precum si prezenta acestora la primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor in prezenta parintilor sau reprezentantilor legali. Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate. Organizatorul si/sau coorganizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare. 
 
Participarea la concursul “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire” implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor. Pentru identificare, castigatorii vor prezenta de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
 
IV. MECANISMUL DE CONCURS
In cadrul emisiunii Morning ZU, in perioada 16 Februarie – 24 Februarie, se alege in fiecare zi de Morning ZU cate un cuplu pentru testul iubirii; un test cu 6 intrebari care au legatura cu viata de cuplu. Alegerea cuplurilor din fiecare zi de concurs se face in functie de raspunsurilor pe care le dau ascultatorii care doresc sa participe la concurs la provocarea zilnica lansata de realizatorii Morning ZU.
Componentii fiecarui cuplu care intra zilnic in direct la Morning ZU trebuie sa raspunda la fel la cat mai multe dintre cele 6 intrebari. Raspunsurile testului vor fi interpretate dupa cum urmeaza:
-          Daca raspunsurile coincid la 5-6 intrebari, ei sunt “iubiti”
-          Daca raspunsurile coincid la 3-4 intrebari, ei sunt “prieteni”
-          Daca raspunsurile coincid la 1-2 intrebari, ei sunt “straini”
Cuplurile declarate “iubiti” au posibilitatea sa mearga mai departe in urmatoarea etapa a concursului. Se intra in etapa urmatoare a concursului doar daca exista cel putin doua cupluri declarate “iubiti” ca urmare a concursurilor zilnice. Daca exista un singur cuplu din categoria “iubiti”, acest cuplu urmeaza sa petreaca un weekend all inclusive intr-un hotel din Bucuresti. Aceasta va fi singurul premiu acordat, concursul se declara incheiat odata cu acordarea acestui premiu.
Daca nu exista niciun cuplu in categoria “iubiti” concursul se incheie fara a se acorda vreun premiu.
2.       In data de 27 Februarie, in cazul existentei a cel putin doua astfel de cupluri, cuplurile declarate “iubiti” sunt invitate in a doua etapa a concursului,in direct  la Radio ZU. Vor avea de petrecut in catuse (o pereche de catuse pentru fiecare cuplu) la un hotel din Bucuresti, cel putin pana pe data de 6 martie 2015 ca sa ramana in cursa pentru Marele Premiu. In tot acest interval, cuplurile ramase in concurs trebuie sa raspunda provocarilor lansate de Radio ZU, unele dintre ele posibil eliminatorii. Renuntarea la catuse in afara momentelor desemnate de echipa Radio ZU,  neparticiparea la oricare dintre provocarile lansate de radio ZU sau neindeplinirea sarcinilor eliminatorii inseamna  descalificarea din concurs.
Daca in intervalul 27 februarie –6 martie (la ora prezentei in Morning ZU) nu ramane niciun cuplu in concurs (ca urmare a descalificarii/renuntarii) Marele Premiu nu se acorda
Daca in intervalul 27 februarie – 6 martie (la ora prezentei in Morning ZU) ramane un singur cuplu in concurs, pentru a castiga Marele Premiu acesta trebuie sa faca fata provocarilor zilnice lansate de Radio ZU. In cazul in care este descalificat ca urmare a neparticiparii/neindeplinirii provocarilor zilnice, Marele Premiu nu se acorda.
Daca pe data de 6 martie raman in concurs cel putin doua cupluri, Radio ZU poate lua decizia de a prelungi perioada in care cuplurile ramase in concurs sa ramana incatusate sau de a decide in functie de raspunsurile la provocarile anterioare sau ca urmare a unei provocari finale care dintre cuplurile ramase in concurs este declarat castigator.
 
IMPORTANT:Daca alegi sa vii, trebuie sa stii ca iti asiguri singur transportul la hotelul ales din Bucuresti (Radio ZU nu deconteaza cheltuielile de transport) si ca esti singur raspunzator de orice eveniment care se intampla in timpul deplasarii tale. 
 
V. PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA
Valoarea maxima totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire” este de 11000 EURO brut
Premiile concursului sunt:
-          Maxim 7 premii, pentru 7 cupluri, ce constau  intr-un weekend all inclusive (27 februarie – 02 februarie) la Hotel Phoenicia Bucuresti;
-          Marele premiu - o saptamana all inclusive, pentru 1 cuplu, in Tenerife la hotel Jardines de Nivaria 5*, pensiune completa, in perioada 21 – 28 iulie 2015.
Marele premiu include
-          Bilete avion, cursa charter, zbor direct
-          Taxe de aeroport
-          Transfer de grup aeroport- hotel- aeroport
-          7 nopti de cazare
-          Tipul de masa specificat
Marele premiu nu include:
-          Asigurare medicala/ storno recomandata
-          Excursii optionale
 
 
VI. ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE
Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa Bucuresti, : Strada Maior Gheorghe Sontu, nr 8, sector 1, Bucuresti. sau prin e-mail la adresele [email protected] /[email protected] ori prin fax la nr. 021/ 409.19.02 o copie a actului de identitate..
 
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
 
 
VII. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obligă sa calculeze, si să achite către bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Codul Fiscal, cu completările şi modificările ulterioare.
 
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
 
VIII. DREPT DE AUTOR
Prin înscrierea în această competiţie, concurenţii acordă toate drepturile de autor prezente şi viitoare şi toate celelalte drepturi derivate din înscrierea lor în toate mijloacele media (inclusiv, fără limitare la internet) fie că există acum sau sunt create pe viitor si se obligă faţă de Radio ZU că înscrierea lor nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi.
 
Prin inscrierea la aceasta campanie publicitara fiecare participant garanteaza:
-   ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
- ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect si/sau a „Radio ZU”), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina Radio ZU;
-  ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;
 
 
IX. OBSERVATII
Participantii la concursul “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire” se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul câstigat nu se va acorda.
 
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul câstigat, acestea cazând exclusiv în sarcina câstigatorului, inclusiv taxe si/sau alte obligatii financiare.
 
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
 
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si adresei respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei si imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
 
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata obligatiilor financiare legate de premiile oferite, care cad in sarcina castigatorilor.
Prezentul regulament de participare la concursul “Radio ZU iti da mandat de retinere pentru iubire” este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „ RadioZU” din Bucuresti, str.Maior Ghe. Sontu, nr 8, sector 1, Bucuresti, si pe website-ul www.radiozu.ro .


 
X. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
(1) Informarea persoanei vizate
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
 
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
 

(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
 
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.

 
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.LPentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate