Live

ZU IS YOU

Turul Casei Radio ZU din Orașul Faptelor Bune

Turul Casei Radio ZU din Orașul Faptelor Bune
Mult a fost, puțin a mai rămas până când dăm start maratonului de fapte bune!

Totul este pregătit, iar cei 8 DJ-i Radio ZU sunt gata să împartă magie și să unească inimi în #OrasulFaptelorBune din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.

„Oradea este WOWRADEA! Am ajuns în ORAȘUL FAPTELOR BUNE. Mâine, la 16.00, intrăm pentru o săptămână în Casa Radio ZU. Doamne ajută!", este mesajul pe care Mihai Morar l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde.

Până atunci, însă, hai să facem un tur virtual al Casei Radio ZU din Orașul Faptelor Bune.

ZUfrageria:



ZUper Bucătăria:




Studioul de emisie



ZUper brăduțul nostru



Dormitorul în care vor dormi Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”


Dormitorul pentru Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”





Poți să urmărești tot ce se întâmplă în #OrasulFaptelorBune în direct, 24/24 pe radiozu.ro și pe contul de YouTube Radio ZU. De asemenea, anumite momente vor fi transmise și pe pagina de Facebook Radio ZU și pe ZU TV.

Vrei să oferi ajutor sau ai nevoie de un ajutor? Înscrie-te aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate