Live

ZU IS YOU

Tu știi de unde a plecat ideea pentru Orașul Faptelor Bune? Buzdu și Morar au spus tot la Neatza

Tu știi de unde a plecat ideea pentru Orașul Faptelor Bune? Buzdu și Morar au spus tot la Neatza
Dacă și tu te-ai întrebat vreodată de unde a apărut ideea pentru #OrașulFaptelorBune, îți spun chiar Buzdu și Morar.

Cu doar câteva zile înainte să începem Orașul Faptelor Bune 2019, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au dat o fugă la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cei doi au dezvăluit secrete din spatele ZUper evenimentului care a reușit să facă România mai bună.

„Noi aveam o rubrică la radio, se numea „Mofte și Pofte”, în fiecare vineri, o „aplicatie” umană, și am zis: „cum ar fi să facem treaba asta, nu o zi, nu din când în când, ci o săptămână în care noi să renunțăm la tot ce avem în viața asta, să stăm împreună zi și noapte și să facem un lanț de fapte bune”, a mărturisit Mihai Morar la Neatza.

Dă play mai jos și află povestea emoționantă din culisele #OrasulFaptelorBune.

 

Duminică, ora 16:00, dăm start magiei din #OrasulFaptelorBune! Poți să urmărești tot ce se întâmplă în #OrasulFaptelorBune în direct, 24/24 pe radiozu.ro și pe contul de YouTube Radio ZU. De asemenea, anumite momente vor fi transmise și pe pagina de Facebook Radio ZU și pe ZU TV.

Vrei să oferi ajutor sau ai nevoie de un ajutor? Înscrie-te aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate