Live

ZU IS YOU

ZUnivers Podcasts | Raluka: „Oamenii care își pun dorințe mari și cred în ele reușesc. Eu sunt unul dintre acei oameni”

 ZUnivers Podcasts | Raluka: „Oamenii care își pun dorințe mari și cred în ele reușesc. Eu sunt unul dintre acei oameni”

După ce ne-a bucurat cu un moment special la Marea Iubire ZU 2023, Raluka s-a oprit la o discuție cu Otravă, la podcastul Urban Flex.


Începuturile în cariera ei nu au fost ușoare, dar au fost experiențe prin care Raluka a învățat să fie puternică, optimistă și să aibă încredere în ea. Artistei nu îi e frică să transforme orice dorință în realitate.

„Avem o teamă de dorințe mari. Oamenii care își pun dorințe mari și cred în ele reușesc. De exemplu, eu sunt unul dintre acei oameni. Chiar mă iubește Dumnezeu. Am tot ceea ce îmi doresc. Dacă îmi doresc o discuție cu un om sau să se întâmple ceva cu cariera mea, lucrez cu încredere în direcția asta, nu stau și aștept.”, ne-a mărturisit Raluka la Urban Flex.

Care sunt lecțiile învățate în competiția Asia Express? Cum e percepută latura ei masculină în relații? Sau cum gestionează Raluka hate-ul din mediul online? Ne spune artista la cel mai nou episod din podcastul Urban Flex cu Otravă.

Urmărește episodul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate