Live

ZU IS YOU

Moment special de Dragobete: Alina Eremia și Mario Fresh cântă LIVE piesa „Ai Fost”

Moment special de Dragobete: Alina Eremia și Mario Fresh cântă LIVE piesa „Ai Fost”

Cele mai frumoase piese de iubire se ascultă LIVE la ZU!


Ne-am început ziua de Dragobete cu o baladă de iubire, de la Alina Eremia și Mario Fresh: „Ai fost”. Ne-am îndrăgostit de această piesă de la primul play. E plină de emoții, de lecții, e piesa pe care o asculți cu zâmbete și lacrimi împreună.

,,Cred că piesa asta ne-a căutat mai mult pe noi, decât am căutat-o noi pe ea. Cred că era nevoie de un astfel de mesaj, care e atat de simplu, dar atât de complex. E nevoie să iubești ca să mulțumești. Sper să se lipească de inimile oamenilor. Nouă ne place tare.” ne spune Alina Eremia.

,,Sunt foarte fericit să spun că am compus această piesă alături de Alina Eremia și Paul Iorga. Este o piesa sensibilă, o piesă care te trece prin toate stările și cred că împreună am reușit să creăm ceva special, care va ajunge la inimile oamenilor.” ne spune Mario Fresh.


Dă play acestui moment LIVE la ZU, închide ochii, deschide-ți inima și ascultă acest mesaj: „Iubește din nou, căci doar iubirea poate să-ți repare inima”.

Love, Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate