Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: Trupa 3 Sud Est cântă în PREMIERĂ piesa „Unu”

LIVE la ZU: Trupa 3 Sud Est cântă în PREMIERĂ piesa „Unu”

Hit după hit, băieții de la 3 SUD EST au adus primăvara în studioul ZU.


Mărțișorul nostru pentru voi e „Unu”, noua piesă de la 3 Sud Est, cântată LIVE și în PREMIERĂ la Morning ZU.

Amintirile ne dau mereu fiori. În 1997, s-a înființat trupa 3 Sud Est. De aproape 26 de ani, muzica acestor băieți a fost fundalul nostru pentru cele mai faine amintiri.

De la piesa „Amintirile” și până la ultimul ultimul lor single, „Unu”, trupa 3 Sud Est ne-a trecut prin toate stările cu acest moment LIVE la ZU.

„Una dintre cele mai bune modalități de a comunica sau a spune ce simți este prin muzică. «Unu» este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri, chiar în luna iubirii. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an”, povestește Laurențiu Duță.

Pentru că primăvara se simte ca o zi de naștere sau de renaștere, trupa 3 Sud Est ne-a mai lăsat o piesă-mărțișor. Se numește „De Ziua Ta” și e pentru toți oamenii ZU.

La mulți ani și o primăvară faină!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate