Live

ZU IS YOU

ZU loves YOU. Cerere in casatorie

ZU loves YOU. Cerere in casatorie
Stii care e faza. ZU face cel mai HIT concert de dragoste, pe 14 februarie in AFI Palace Cotroceni. Cu ocazia asta tocmai am lansat colectia limitata de tricouri pentru doi ZU loves YOU. Le poti castiga in direct daca asculti Radio ZU, sau - daca esti intre primii care ajung la AFI iti dam unul chiar la concert (intrarea este libera).

Acum uite ce s-a intamplat in dupa-amiaza asta in emisiunea lui Cristian Paun. Timi ne-a trimis un SMS cu numarul de telefon al iubitei lui, Flori. Si ghici ce? A cerut-o in casatorie in direct. ZU loves YOU.
Download


Daca vrei sa le castigi la radio, cand auzi lansarea concursului trebuie sa fii a 10-a persoana care trimite SMS la 1815 cu numarul de telefon al celui/celei pe care o vrei alaturi de tine in tricoul pentru doi. O sunam si daca ghiceste ca tu o vrei in acelasi tricou, tricoul este al vostru. Daca nu te ghiceste, e treaba voastra cum si ce discutati dupa concurs.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate