Live

ZU IS YOU

ZU este cel mai ascultat radio comercial din București. Vă mulțumim!

ZU este cel mai ascultat radio comercial din București. Vă mulțumim!
Conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio, desfășurat în perioada 27 aprilie - 16 august 2020, Radio ZU își reconfirmă poziția: este cel mai ascultat post de radio comercial din București. Pentru asta vă mulțumim vouă, ascultătorilor. Alegeți să fiți ZU în fiecare zi în numere din ce în ce mai mari și asta ne bucură enorm.

În cifre de audiență, performanța Radio ZU se traduce astfel:

BUCUREȘTI
- Radio ZU conduce topul CHR-urilor cu o medie zilnică de 216.700 ascultători unici. Față de primăvara acestui an, postul înregistrează o creștere de +8%;
- Pe targetul comercial (18-49 ani), Radio ZU are un public zilnic de peste 140.000 de unici;
- Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București cumulând cele mai multe sferturi de oră pe publicul comercial (18-49 ani). ZU deține 14.4% din piață. Față de vara 2019, Radio ZU își apreciază cota de piață cu +10%.

URBAN
- La nivel urban, Radio ZU ocupă a doua poziție în topul radiourilor. Zi de zi, Radio ZU este ascultat în medie de 1.278.000 ascultători unici. Față de primăvara 2020, Radio ZU înregistrează o creștere de +12% a numărului de ascultători unici în urban;
- În ceea ce privește cota de piață, vorbim despre un trend ascendent în ultimele 3 valuri la nivel urban. Comparativ cu vara 2019, cota de piață a Radio ZU se apreciază cu +12%.

NAȚIONAL
- La nivel național, Radio ZU este ascultat zilnic de 2.011.300 ascultatori unici. Față de primăvara 2020, Radio ZU crește cu +12%;
- De asemenea, interesul ascultătorilor față de programele ZU a crescut în rândul publicului comercial (18-49 ani). Un număr mai mare de ascultători a preferat Radio ZU în această vară. La nivel național (18-49 ani), Radio ZU a fost ascultat de peste 1.375.000 ascultatori unici, în creștere cu +10% față de primăvara 2020.

Veștile bune vin în prag de aniversare. Ne organizăm de pe acum pentru 29 septembrie 2020, când Radio ZU va împlini 12 ani de la prima piesă difuzată în FM. Fii pe fază pentru că se lasă cu muuulte premii și giveaway-uri!

Până atunci, trebuie să știi că, începând cu 14 septembrie, Buzdu și Morar își iau la revedere de la vacanță și revin la microfoane. Popescu și Flick, cei care au avut grijă de matinal pe perioada verii, se întorc la programul normal: luni - vineri, de la 16:00. Ceilalți DJ-i îți vor fi și ei alături pe toate frecvențele, în orele la care te-ai obișnuit să îi asculți. Toată e echipa e pregătită pentru un nou sezon, în care marea lor misiune este să ducă starea de bine către cât mai mulți români. Nici nu îți imaginezi ce te așteaptă, dar suntem siguri că o să îți placă! :)

Nu uita că:
1. Poți să ne vezi tot ce se întâmplă în studioul nostru pe #VisualRadio: radiozu.ro/live
2. Ai lista completă a frecvențelor ZU aici: radiozu.ro/reteauazu
3. Poți să descarci aplicația Radio ZU din AppStore sau Google Play
4. Ne găsești și pe Instagram: @radiozuoficial
5. Poți să te abonezi la canalul de YouTube Radio ZU: youtube.com/c/RadioZUoficial

Îți mulțumim că ești ZU. Rămâi așa!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate