Live

ZU IS YOU

Surf Mesa urcă pe primul loc în Most Wanted cu „ILY (I Love You, Baby)”

Surf Mesa urcă pe primul loc în Most Wanted cu „ILY (I Love You, Baby)”
Surf Mesa și Emilee Flood au cucerit TikTok-ul și apoi topurile din toată lumea cu hitul „ILY (I Love You, Baby)”. Așa s-a întâmplat și în cazul topului Radio ZU. Piesa se află în acest moment pe primul loc în Most Wanted, după ce a întrecut „Secrete” de la Carla's Dreams.



Aceasta este a doua ocazie când Surf Mesa și Emilee ajung pe prima poziție în clasamentul nostru. În urmă cu 2 săptămâni, „ILY (I Love You Baby)” trimitea pe al doilea loc un alt mare hit, „Savage Love” de la Jason Derulo și Jawsh 685.

Pentru cine nu știe, sursa de inspirație a acestui cântec demn de primul loc în 2020 este o altă piesă de top din anii '60. Frankie Valli cânta cu succes „Can't Take My Eyes Off You” în 1967. Surf Mesa a avut grijă ca refrenul să rămână viu și în zilele noastre.



Dacă vrei ca hitul „ILY” să își păstreze prima poziție pentru cât mai mult timp, atunci te invităm să îl votezi alături de celelalte piese din top care îți plac. START VOT: radiozu.ro/mostwanted.

Primele 10 locuri (din 40) în această ediție de Most Wanted arată astfel:
10. Meduza ft Becky Hill & Goodboys - Lose Control
09. Alan Walker & Ava Max - Alone, Pt. II
08. Master KG ft. Nomcebo - Jerusalema
07. Becky G - Mala Santa
06. Topic ft A7S - Breaking Me
05. SAINt JHN - Roses (Imanbek Remix)
04. DJ Project ft. Andia - Slăbiciuni
03. Jason Derulo & Jawsh 685 - Savage Love
02. Carla's Dreams - Secrete
01. Surf Mesa ft. Emilee - ILY (I Love You, Baby)

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate