Live

ZU IS YOU

„Savage Love” bate „Roses” și devine noul No. 1 în Most Wanted

„Savage Love” bate „Roses” și devine noul No. 1 în Most Wanted
Jason Derulo și Jawsh 685 sunt pe primul loc în topul hiturilor ZU cu piesa „Savage Love”. Cei doi l-au detronat pe SAINt JHN, care se făcuse comod pe primul loc în Most Wanted de săptămâni bune. Mai exact, hitul lui, „Roses”, a fost lider de clasament timp de 9 săptămâni.

La scurt timp după ce a fost lansată, piesa „Savage Love” a devenit extrem de populară printre utilizatorii aplicației TikTok. Din acel moment, a mai durat foarte puțin până când Jason Derulo și Jawsh 685 au devenit parte din playlist-ul Radio ZU. Urcarea lor către primul loc în Most Wanted a fost rapidă. Cât va rezista piesa pe acea poziție? Asta ține și de tine! Votează hiturile care îți plac pentru următoarea ediție de Most Wanted! START VOT: radiozu.ro/mostwanted.



Primele 10 locuri ale clasamentului actual arată astfel:
10. Nea - Some Say
09. Roxen - Ce-ți cântă dragostea
08. Carla's Dreams - Seară de seară
07. Becky G - Mala Santa
06. Tyga - Ayy Macarena
05. Topic ft A7S - Breaking Me
04. Meduza, Becky Hill, Goodboys - Lose Control
03. Surf Mesa ft Emilee - ILY (I Love You, Baby)
02. SAINt JHN - Roses (Imanbek Remix)
01. Jason Derulo & Jawsh 685 - Savage Love

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate