Live

ZU IS YOU

„Zquid Game - Jocul Buzoianului" în #MorningZU

„Zquid Game - Jocul Buzoianului" în #MorningZU
Ne-am uitat prea mult la „Squid Game”, serialul care a înnebunit Internetul, și am zis să ne jucăm și noi, dar în felul nostru. Așa că la #MorningZU am dat start la Zquid Game.

Zquid Game e Jocul Buzoianului inventat de Vlad Drăgulin, care i-a provocat pe Buzdu, Morar și Emma la 3 probe cu exerciții de dicție. Drăgulin și-a intrat bine în rol, cu mască și atitudine de Zquid Game. A dat play coloanei sonore din serial și le-a pregătit matinalilor texte de dicție, precum „Capra calcă piatra, piatra crapă-n patru, crăpa-iar capul caprei în patru cum a crăpat piatra-n patru”. 

„Dacă erați în Squid Game, mureați din prima”, a spus Drăgulin. Cine crezi că a câștigat? Nu putem să îți descriem cât de palpitant a fost, trebuie să dai neapărat un play mai jos!
Tu ai fi trecut probele din Zquid Game? 

În fiecare dimineață de la 7 la 10, Buzdu, Emma și Morar îți dau dispoziția aia bună să-ți ajungă pentru toată săptămâna.

#Zquid Game - Jocul Buzoianului 


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate