Live

ZU IS YOU

Premieră: Alina Eremia a cântat „Cerul roșu” în studio

Premieră: Alina Eremia a cântat „Cerul roșu” în studio
Alina Eremia ne-a cântat, LIVE în Morning ZU, noua ei piesă, „Cerul roșu”. 

Recent, Alina Eremia a venit în studio la ZU ca să ne cânte și să ne încânte. „Cerul roșu” s-a auzit, în premieră, live la ZU.

Înainte de a susține un show cum doar ea știe să facă, Alina le-a mărturisit lui Buzdu și Morar că noua ei piesă, „Cerul roșu”, este o piesă confesiune, despre perioada prin care trece acum.

„Am plecat de la un fragment de pian, iar sensibilitatea pianului mi-a dat un sentiment de visare și mi-am spus că vreau să scriu piesa asta despre ce mi se întâmplă mie acum. Și a fost ca o confesiune.”, a mărturisit Alina. 

Alina Eremia ne-a povestit și despre planurile ei muzicale. Astfel, am aflat că în decembrie, artista va lansa un nou single, scris de Carla’s Dreams.

Dacă ai ratat momentul din #MorningZU, îți lăsăm videoul aici. Te așteptăm și pe pagina de Facebook și de Instagram Radio ZU.

Alina Eremia - Cerul Roșu (Live la Radio ZU)

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate