Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: De ce se termină prieteniile?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: De ce se termină prieteniile?

De ce se termină prieteniile? Acesta este noul subiect de discuție propus de Vlad Drăgulin miercuri, la Zona de Confort.



Care sunt motivele pentru care prieteniile ajung să se destrame? Să fie din cauza banilor, a bunurilor materiale, a alcoolului, a unor neînțelegeri stupide, a unor principii de viață? A ideilor? De ce e nevoie să se strice o prietenie? Vine un moment când fiecare o ia pe drumul lui.

Și totuși, există prietenii care țin o viață. O prietenie poate marca o viață, la fel ca o mare iubire. Există, așadar, și prietenii adevărate. Sau nu? Tu ce zici, măi publicule? Tu câți prieteni adevărați ai? Și de ce crezi că unele prietenii ajung la un final, mai devreme sau mai târziu? Ne poți răspunde la aceste întrebări în zona de comentarii. Înainte de a ne împărtăși opinia ta, merită să asculți poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin.



Cele mai noi piese de la Zona de Confort:

1. Gică Petrescu - Suflet candriu de papugiu




2. Robert Cray - I wonder




3. Linkin Park feat. Kiiara - Heavy




4. CIL - Bloodsucker

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate