Live

ZU IS YOU

Piesă nelansată: Zodier cântă live și în avanpremieră noua lui piesă – „Lacrimi și săruturi”

Piesă nelansată: Zodier cântă live și în avanpremieră noua lui piesă – „Lacrimi și săruturi”

După ce ne-a bucurat cu piesa cântată alături de Yuka, „Sacou”, Zodier ne face un nou cadou. Pe 17 noiembrie, Zodier lansează piesa „Lacrimi și săruturi”. Dar până atunci, o poți asculta în avanpremieră la ZU!


Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la 10 ani, când mama lui i-a cumpărat prima chitară. Au trecut 14 ani de atunci și Zodier nu a uitat să aibă grijă de pasiunea lui. A învățat singur să cânte la chitară, scrie versuri și o perioadă de timp și-a făcut muzica auzită pe străzile din Timișoara. Denis de la The Motans e cel care l-a descoperit și i-a dat aripi până la „Albastru răsărit”, prima lui piesă.

„În Timișoara, o jumătate de an am cântat pe stradă, în pauzele de la facultate. Denis de la The Motans  e cel care m-a descoperit. El e susținătorul, prietenul, omul care m-a găsit, m-a învățat și m-a ajutat.”

Zodier, mulțumim pentru stare și pentru cântare!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate