Live

ZU IS YOU

AVANPREMIERĂ la ZU | Prestige Orchestra cântă LIVE piesa „Oameni”

AVANPREMIERĂ la ZU | Prestige Orchestra cântă LIVE piesa „Oameni”

În zi de sărbătoare, Prestige Orchestra a venit în studioul ZU cu o nouă cântare live și în avanpremieră, pentru piesa „Oameni”. Urmărește momentul aici!


Azi, pe 8 noiembrie, Prestige Orchestra împlinește 9 ani de când a urcat pentru prima dată pe scenă, iar trupa a ales să se bucure de acest moment cu o cântare live și în avanpremieră a unei piese care nu s-a lansat încă: „Oameni”.

„Împlinim 9 ani de când am urcat pentru prima dată cu Prestige Orchestra pe scenă. Pentru că oamenii din jurul nostru ne-au ajutat să ne dezvoltăm în viața personală și artistică, au pus cărămidă peste cărămidă la temelia Prestige Orchestra, am decis să le dedicăm noua noastră piesă – „Oameni”, ne-a transmis Iuliana Ghinea, co-fondator Prestige Orchestra.

De asemenea, Prestige Orchestra a pregătit și o surpriză muzicală pentru toți sărbătoriții acestei zile de 8 noimebrie, Mihai și Mihaela, Gabriel și Gabriela. Paharul sus și la mulți ani: facebook.com/radiozu/videos

Muzică. Distracție. Dans. Voie bună. Asta înseamnă Prestige Orchestra.

Ascultă, share-uiește și iubește!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate